Anette Kodahl Ledet

Portrait JNK9527 tilpasset

Anette Kodahl Ledet er pr. 1. februar 2021 tiltrådt stillingen som direktør hos Aktieselskabet TLK af 1971.

Anette kommer senest fra en stilling som afd. direktør hos Domis K/S, hvor hun var ansvarlig for administrationen samt service- og udlejningsafdelingen. Gennem de godt 10 år hos Domis K/S er mange ejendomme blevet købt eller bygget og opstartet, drevet og optimeret og ofte videresolgt.

Anette har den daglige ledelse af kontoret i Balticagade. Hun har fokus på optimering af selskabets og eksterne kunders ejendomme, Anette har været i ejendomsbranchen i mange år, hendes grundighed og gode købmandskab gør, at ejendommene altid fremstår driftsmæssigt vedligeholdte og optimerede.

Anette er oprindelig uddannet ejendomsadministrator EA, og har efterfølgende læst på Business Institute i Aalborg. Derud over har Anette et indgående kendskab til lejeret og ikke mindst korrekt og præcis lejefastsættelse af byens boliglejemål.

"Det er hensigten, at Anette skal videreføre den mangeårige eksterne ejendomsadministration TLK har i dag, og med hendes kompetencer og kendskab til både lejeret, lejeniveauer, samt hvad der sker i og omkring Aarhus, vil hun passe perfekt ind hos TLK", udtaler indehaver cand.oecon. Preben Kjær Pedersen.

Kontakt

Mobil: 40 50 44 69
E-mail: akl@tlk.dk